| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky, jdu vás pozdravit...
Náčenko, dneska byl u nás opět pád z psotele...už řvala méně, ale jen jsem šla vyhodit potentovanou plenku a Ema měla být u ní a jasný, že šla pryč...
Dostala prso místo pevný stravy, je doba spánku, tak hnedka usnula, tak chodím hlídat...

Jndřiško 3 měsíce utečou!!!! Máte toho hodně za sebou a před sebou už jen dobré vyhlídky!!!! A neboj, on se upraví, jen to bude trvat...prostě už je ve věku, kdy si ledacos pamatují a pomaloučku si tě přestane tak mco hlídat, bojí se. Nedivím se mu, pro něj to musel být hodně traumatizovaný zážitek :o( ale bude dobře!!!!!

Mobulko ach jo :o( Držte se kočky!!!!!!!!! To je hrozný takový nemoci u našich prcků, i u starších je to děsný ,ale u těch našich miminek je to ještě horší~;((~6~~6~

u nás jídlo v pohodě, raději má moje vařený, ale většina dětí co znám raději kupovaný...už jsem ji koupila sušenky od hami a dneska jednu měla a mooc chutnala :o) kaši nedávám, fakt mi po ní hodně blila, ale zase ji pomalu zkusím. i ji betonovala... ale jedla ji krásně... ona sní i to, co ji neleze :o) jen se šklebí.. vodu taky dávám v otm teple, něco málo vypije, většinou neví co s flaškou, ale jakmile si potáhne už ví a tahá... nebo ji má mezi "zuby" a řehní se :o)

ovoce nedávám ještě, jak zvrací, tak potřebuju, aby si zvykala pomalu... trvá to.. ale myslím, že tak za dva týdny možná už zkusím...

dneska u nás budíček ve 4h ráno~q~ a ne a ne usnout, odp ůlnoci co hodinu vzhůru..ale dala velkou dávku dneska do plíny a možná to bylo tím, pkus počasí, teplo... nemůžu větrat, Ema spí pod oknem a věčně odkopaná, tak jen vyvětrám, ale nemůžu nechat okno otevřené...no jsem furt slabáa unavená. Neustále mě strašně bolí ten bok, ještě možná ta namožená bránice, tak moc nespím, nejde mi ležet ani na jednom boku a na zádech stále trochu kašlu...Ale mám zdravé děti, tak mlčím a nebudu si stěžovat!!!!!

mám navařeno, muž jede už dneska na barák a bude ta mspát, tak aby měl sebou jídlo .chci ještě buchtu a nemůžu najít svůj sešit s receptama :o((

krásný víkend holky!!!!!!!!!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.