Přidat odpověď
Dcera 6 let si vcera stezovala na bolest ouska. Nasadili jsme Nurofen a v mezicase Calpol. Teplota merena v uchu maximalne 38.3 C. Vecer byla plactiva, v noci byl stav lepsi, leky dostala v 1 a ve 4. Zustala dnes doma. Od rana bez teplot, az pred chvili opet plac, dala jsem ji Calpol a chtela v ousku zmerit teplotu. Po vyndani teplomeru mi prisel vlhky, otrela jsem lehce vnitrni cast stetickou a je navlhla u obou steticek (tedy 4x jsem ji ousko vytrela). Barva je svetlounce zluta, jako bezne byva, kdyz jde o maz. Steticky jsou vlhke jen na koncich, ne cele mokre.
Je mozne, ze ji praskl bubinek ? Krev ani vice tekutiny nema ani z ucha neni vytok. Na ousko slysi hure, ma ho zalehle.
Problem je, ze zijeme v zahranici, kdyz pujdeme na pohotovost je to hned E 100. Kdyz pockame do pondeli je to o polovinu mene :-(
Co vy si o tom myslite ?
Jeste dodam, ze jsem dceru nechavala naockovat pred 4mi lety Prevenarem a velice casto kdyz je nastydla stezuje si prave na ucho, ale bolest odezni behem 2dni. Nyni me zarazi ten "mazek".
Dekuji za rady a tipy.
Předchozí