Ahojky, tak konečně dočítám...
Mobulko, to věřím, že tě zbytečná antibiotika mrzí
Ale tak hlavně, že už je to v pořádku.
Holky, blbý dotaz - co je to zač ty kukuřičné kupínky, kde se to kupuje? Nemáte náhodou nějaký odkaz např. z netu, abych na to koukla... nějak si to neumím představit...
Kukuříčné lupínky jsou něco jako cornflaky, ne? ale to bych se teda dítěti dát neodvážila...
Jindřiško, 3 měsíce jsou dost dlouhá doba, dovedu si představit, jaké to je hlídat mimoč a ještě jeho sourozence, teda spíše si to představit ještě nedovedu... navíc, když se mi nedaří od pádů neuchránit jen to batole
Vztah s mamkou se u nás trochu upravil, když se Šimon narodil... a ani mi moc neradí, už pochopila, že si stejěn udělám vše po svém... ale občas jsme taky na nože
Taky jdeme na vítání občánků . konečně - příští sobotu, tak se moc těším... jen doufám, že nám tam Šimi neuteče, oproti malým mimčům ,které vydrží lezky v klidu ležet a "poslouchat"
Jindři, přeju ať není žádná reakce po Hexe
Tussi, u vás je fakt živo, se nezastavíš... a co utz ve 20tt, vše v pořádku???
Hroši, tak taky pád, jo?
hold nemůžee být všude.. děti jsou gumové, jak říká můj manžel
Janko, Radka je taky kusanec!!!
A užívá si, koukám
držte se
Malý usnul (konečně sám v postýlce a hlavně - BEZ zavinutí!!! už asi týden tak spí a je to super, fakt to beru jako úspěch, už jsem se začala bát, jak bude v peřince spát v létě v tom vedru...) takhle je ve spacáčku a může se hýbat, ale rukama se nebudí...
Jdem koukat na výměnu manželek, dne to asi bude stát za to