Bezne skolne pro anglicke skolky v Praze je kolem tech 20 tisic za mesic. Nevidim v tom problem - kdo si preje pro sve dite nadstandart, tak si za nej zaplati, kdo si to nemuze dovolit, tak tam dite neda. Sama jsem tam deti nedala, protoze mi to srovnani neprineslo oproti nasi statni skolce nic tak uzasneho a anglictinu jsem synovi platila zvlast, ale kdybych nemela moznost nasi uzasne skolky, ktera neni zadna odkladarna deti, klidne bych tam deti dala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.