Jitys, nechci nějak plašit, hodně je teď ještě ve hvězdách a ne vše je nám teď v tuhle chvíli souzeno vědět...
Ovšem jedna věc je jasná: naše Země se na nás velmi zlobí... no, teda nevím, jestli to dovede, ale za ta leta, co se k ní tak hnusně chováme, není divu... myslíme si, že to je naše místo, náš domov, náš majetek - a přitom tu jsme jen na návštěvě, místo toho, abychom se tu chovali slušně, tak jen koukáme, co kde urvat...
A čeká nás DOST... jedno velké, jasné, přísné a spravedlivé DOST...
vypadá to opravdu tak, že se k nám blíží cosi jako apokalypsa - však se to už několikrát stalo v dějinách planety Země - a nemá smysl ji uměle odvracet, pokud tomu teď zabráníme, nastane ještě mnohem horší a odnesou to ti, o které se teď nejvíce bojíme - naši potomci...
může ale být také všechno jinak - pokud se změní uvažování lidí tady na Zemi, je to zvláštní, ale myšlenka jednoho jediného z nás může zvládnuot opravdu moc...
viděla jsem vize z letošního března, a vypadalo to moc moc zle s námi se všemi, za pár týdnů ale byla situace mnohem lepší, přesnější informace snad budou k mání začátkem léta...
co je důležité - je to vše jen a jen na nás...
co je zvláštní, ten den, co jsem se tuhle informaci dozvěděla, přestala jsem se té apokalypsy bát...