| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak nám osud nadělil druhou holčičku což jsem moc ráda, ale taky pro mě začalo peklo s výběrem jména. Kalendář jsem prošla už několikrát a prostě nevím a nevím a nevím. Už moc času nemám, všichni se mě pořád ptají a já nejsem schopná jim odpovědět.
První dcera se jmenuje Petra, věřím že pro mnohé je to jméno obyčejné či nehezké, ale tenkrát jsme ho ani nemuseli vybírat, shodli jsme se s manželem hned na začátku těhotenství a o jiném ani neuvažovali. A nyní máme problém najít jméno, které by nás také takto oslovilo. Líbí se nám, když se dá krom základního tvaru použít zkrácenina i zdrobnělina. Manžel navrhuje Anetu, Kláru, Dianu, Dominiku, Danielu, Radku, Karolínu, Natálii. Ty poslední tři jsem mu vyškrtla. Ty první tři docela jdou, ale když to začnu různě skloňovat tak se mi nelíbí ani jedno. Např. nevím jak bych Dianě a Anetě řekla zkráceně? Daniela by byla prej jenom Dana a Dominika Domča což mi nějak nejde přes pusu ~f~ Budu moc ráda, když mi napíšete nějaké návrhy k příjmení Juřenová. Víc hlav víc ví :-) ikdyž je mi jasné, že každému se líbí něco jiného. Ale říkám si, že třeba jak to uvidím napsané komplet tak se do jména zamiluju ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.