Maláá řeknu Ti to takhle.......až začneš chodit do práce budeš v háji.... mám takovou mamku...." uchylka na pořádek" člověk se napije ze skleničky, když přijde za 15minut sklenička je umytá a ve skříňce.
Zážitky z dětsví: pořád se jen uklízelo...nikam se nechodilo ven ač byla v 14h z práce...muselo se uklízet a denně utírat prach......, prootže mamka přišla a hned velela co se musíé...než se to udělalo..už byla tma
nepřála si,aby jsme chodili na kroužky- kdy si utřeme prach....a podobně....,aby jsme měli čas to udělat pořádně...takže 2x týdně atletika byl problém....
dokud asi dřepěla doma tak se v tom asi realizovala nebo co jako by si neuměla najít jinou zábavu....
to budu radši dělat něco jinýho a půjdu s dětma ven nebo na kolo na celý odpoledne a nějaký prach počká....
Navíc jsem už pár let schopná nadělat doma víc nepořádku než děti, když šiju....a to i oni říkaj...něž to mamka sešije k sobě nemá cenu vysávat.....až to došije vysajem
A nemyslím si, že to je vizitka ženy. Nebydlí tam sama a nestrhá se sema. Uklízíme jen tehdy, když jsme doma všichni a všichni přiloží ruku k dílu. Neexistuje, že oni budou někde a já to oddřu za ně.
A vzhledem k dětství jsem se poučila. Vše se dělá max. 1x týdně, když není čas a jedeme na výlet...tak jindy. Nemá to nožičky a neuteče to.