Přidat odpověď
Tak já si koupila knížku od Kurta Tupperweina (neboj ak se jmenuje).Na základě této knížky jsem se rozhodla, že najedu na odkyselování. Vlezla jsem do zdravé výživy, kde mi paní krom jiného doporučila UME ocet. Ráno jsem si ho dala do teplé vody a nalačno ho pila. Navíc jsem si dávala prášek z DM, taky rozpustný ve vodě. Automaticky jsem přešla na úpravu stravy. Ono. Miluju červené papriky a tou dobou je měli hodně v akci. Takže jsem jedla hodně salátovek a červených paprik. Chuť na sladké přešla, ani nevím jak. A aniž bych se jakkoli snažila, kila šla dolů. Nevážila jsem se, ale měřila se přes zadek. Měla jsem jen o 1cm víc nežli v dobách nejhustšího kojení, a to mi každý nadával, že jsem vychrtlina. Takže za mě, odplavují se usazené metabolity takže se "hubne". Odejdou určitě i nějaké tuky, ale hlavně usazené metabolity.
Vydržela jsem 3 týdny a byla nadšená. Cítila jsem se báječně. Ale pak jsem se stresla a neudržela se. zase jedu ve sladkém, i když omezeně. Ume ocet došel, tak mám jen ten prášek, ale postupně se opět rozšiřuju.
Ale platí, že se mi nádherně vyčistila pleť! Takže dobrá motivace, ženský!
Předchozí