| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, krásný večer, muž vzal Emku do Globusu a já si od ní alespoň na hodinku odpočinu...
jindřiško, Em měla taky kolem 8kilčo v roce, te%d má 3,5 a má 13kilo a cca 99cm :o)
A hana, však vítš, krátkej prcek... taky jsem zjistila dle fotek, že Emča už šla na 4, hana ne... ale myslím is, že je to opravdu i tím, ež je malá váhově i výškově, že jak poruste, tak zesílí dál a dojde ji to, že by mohla... ale zase mám klid, když jen couvá :o) zase ale Ema necouvala, ta válela sudy...

my si užily nádhernou nedělu. Muž nejel na domeček a byli jsme ve Vyškově v dino parku a zooparku, fotky na FB... užili jsme si nádherný rodinný den všichni spolu a bylo to super. Moc mě pomohlo, že jsme byli spolu, povídali si a tak...

Dneska hana dostala poprvé ovocný pyré, tož jsem zvědavá... kojím totiž co hodinu a půl až dvě hodiny celou noc zase pár nocí a padám furt na ústa... deficit strašnej už...

leze na mě trošku rýma, z toho počasí, i na Hanu... tak snad se nerozjede, potřebuju chvilku bez nemocí :o) teprve te´d dávám dokupy byt....

zítra jdu s holkama na vyšetření očí tady v obci. Rok co rok je akce, pro děti od 6měsíců nějakou metodou spešl, od metru během pár vteřin zjistí vadu očiček... tak sand nic nezjistí, já i muž brejle, brejlatý rodiny...jdeme až před 19h, uf... dřív už nebyl volný termín...

Tussi i já závidím už i ten počůraný test!!!!! A kopanečky a bříško, myslím, že to bude vdžy chybět i kdybych byla těhotná 10x... je to něco úžasnýho a já bych to přála na jeden den zažít každýmu chlapovi...

držte se, všechny nemoci posílejte pryč!!!!!!!!!!!!!!!!

u nás funguje na imunitu asi studená sprcha...od tý doby, co Em sprchujeme studenou sprchou, má mnohem lepší imunitu a průběh i rýmy... a to začla ona, chtěla a směje se u toho, baví ju to, ledová sprcha a pak klasika koupačka... já bych se u toho asi pos.....~t~~t~~t~

krásný večer všem!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.