| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To se omlouvám, tenhle brouk v hlavě bude beztak pocházet ode mě, že ... :-)
Takže: na MMB se dá koupit téměř nový za polovic. Na celou dobu kojení vám 100% nevydrží jen jeden (utrhnou se hadičky)
a asi tě to stejně nebude už bavit, takže přejdete na lahev. Ale myslím si, že když se přejde na lahev až později, v několika měsících, tak to dítě už zvládá kojení i lahev. Tvoje miminko je ještě malinkaté, tak bych zkusila zabojovat i s tím suplementorem ...
Moje zkušenost: máme dvojčata, a ač jsem kdysi dělávala lakt. poradkyni, prostě se nám kojení nepovedlo, děti se to nenaučily. Špatný start v porodnici - inkubátory, byly krmené z dudlíku. Takže jsem těžce bojovala, neustálé odstříkávání a hodinové krmení obou dětí přes stříkačku, do toho syndrom bělavé bradavky ... K věci: do asi tří čtyř měsíců jsme používali suplementor, krmili jsme přes prst a sem tam si mimča cucly z prsa (nikdy si ale nedokázaly vytáhnout plnou dávku). Teď mají 6 měsíců, pijou odstříkané mlíko z lahve a stále se občas uklidňují u prsa - něco málo si vycucnou.
Suplementory, tedy hadičky, jsme zlikvidovali 3 :-) A taky dost řeším jak ohřívat MM, když jdeme ven - takže nosím odsávačku a dostávají hned odstříkané mlíko, ale nejde to takhle vždycky všude, že.
UM by bývalo vyšlo levněji a bezpracněji :-))))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.