Dívaly(i) jste se někdo na včerejší Den D? Pánové tam předváděli cyklovozík (něco jako Croozer)před kolo. Přijde mi to jako dobrý nápad. My máme croozer za kolo půjčený a já s ním jezdím fakt nerada. Za prvé je dost těžký, za druhé mi vadí, že na děti dozadu nevidím a za třetí mám strach, že nás někdo zezadu sejme. Proto radši vozíme v cyklosedačkách, kde ale hrozí nebezpečí usnutí dítěte, proto musíme volit jen kratší trasy nebo vyjet po vyspání, což se vždycky nepovede. Znáte nebo dokonce máte to někdo? Je to těžké uřídit a ušlápnout, do kopce hlavně?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.