| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Janusko
děkuji, inteligenci má normální už mu jí měřili... normální průměr.
Už jsem byla v Itengrálu za psycholožkou, viděla papíry z Logopedie, Školy, i PPP- zatím se tváří kladně máme i domluvený termín na testování. Školné je letos 22.000Kč když to rozpočítám do měsíců tak to tak tragické není... hlavně chci synovi pomoc, moc makáme, moc se snaží.... takže ráda za kvalitu, dobrý přístup zaplatím rozumnou částku... Logopedická je opravdu jen do 5 třídy protože počítají s tím, že se problémy vyřeší a děti průběžně přechází na bežné ZŠ.
Můžu vědět proč jste Integrál nakonec zavrhli?

Výhoda Integrálu z mého pohledu je, že může studovat na stejné škole až do 9. třídy, dle jejich psycholožky mají i velkou úspěšnost s přijímáním žáků od 6 třídy na Gymnázia...ale to je daleká budoucnost... spíš vizitka, že škola musí být srovnatelná s ostatníma ... Další příjemné plus začínají v 8.30h, Ve třídě bych jich příští rok bylo 6!- bohužel pouze chlapečků...a hodiny mají 40minut. Nevýhoda družina do 16h ( to je děs- moc neznám rodiče, kteří mají na soukromou školu a zároveň pracují do 15.30h???)Ale kvůli družině se samozřejmě nebudu rozhodovat.... Logopedická ji má také jen do 16h. Navíc jsem v Integrále viděla paní učitelku, vypadala sympaticky.

Chci syna samozřejmě ušetřit stresu z testovaní v obou školách raději bych se nejdříve rozhodla sama....ale asi to nepůjde.
Nejvíc mě mrzí, že v Kodaňské se mu líbí, má super třídu, kamarády, skvělou učitelku, dobré vedení školy... Makáme i po škole, takže mám strach, aby až mu řeknu, že bude chodit jinam to nebral jako trest....

Logopedická, kterou doporučují víc všichni odborníci (PPP, učitelka, spec. pedagožka, Logopedka)... Zde se nám vyjádří zítra zda se uvolní jedno místo...Jinak paní ředitelka moc sympatická, dobré názory, také viděla synovi papíry....Ve 2třídě by jich bylo 10....Ale já dost řeším, že škola je jen do 5 třídy v 6. třídě musí jinam, což by pro syna byl 3 přesun a hlavně OPĚT řešení KAM? Opět do Kodaňské do stejné třídy... toho se hodně bojím- nepřipadá mi to ideální. Navíc Logopedická má 1 a 2 třídu u Botiče a 3 až 5 třídu v Moskevské a zase chodí na obědy do Kodaňské.... mám opravdu strach, že by nebylo fajn potkávat své milované spolužáky na obědech... Navíc by se určitě i v jeho zatím skvělé třídě jistě časem našla dobrá duše, která by k tomu měla poznámky....

No je to velké rozhodnutí... další variantou je Montessori v Kodaňské, ale přiznám se při školném 42.000Kč ročně a 20 žácích ve tříde mi nepřipadá až tak úžasná!
Variantou je i zůstat v Kodaňské, dál mít asistenta a doufat, že při tom množství dětí to učitelka zvládne. Učitelka říká klidně zůstaňte, ale na rovinu mi řekla, že bude muset učit frontálně a na moc velké individuální záležitosti nebude mít moc času i kdyby se sebevíc snažila ....

Je to těžké rozhodnutí zatím to "hrajeme" na všechny strany Integral, Logopedická, Montessori, Kodaňská.... všude jsem je na to i upozornila.... ve finále se zkrátka půjdeme po našem rozhodnutí omluvit za to že je to stálo čas s velkou kytkou....Proto ocením názory všech co řeší/řešili podobné starosti. DÍK~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.