Myslíš? No mám žitnou:pšeničnou 60:40, to není až takový rozdíl. Ale můžu příště zkusit dát to 50:50, díky
Mimochodem, ze začátku jsem pekla jen z chlebové mouky a zdá se mi, že byl chleba nadýchanější. Ale zase bych tam alespoň část nějakých těl celých zrn propašovala...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.