| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hroši, dort nádherný :-) Já se dnes chystám na něco z tvarohu, už mi tu doma pár dní leží, tak ať se nezkazí... ale jen něco obyč... Tvůj manžel určitě měl obr radost.

Tussi, jméno pro chlapečka moc hezké a moderní ~R^ Jen si říkám, ať si ty věci ti tvoji kluci ve školce nepletou, když jsou jen o rok, to tam jistě budou chodit spolu ještě ~t~

Jindřiško, Mamulko, jak bylo ny vítání? My jsme byli v sobotu a super, mco se mi to líbilo. Hlavně to, jak to naše sedmiměsíční dítě tam pomalu "běhalo" - přeháním samozřejmě, a ta malinká miminka čerstvě vylíhnutá jen koukala. Zato ta mimča brečela, logicky, protože si tohle fakt ještě "užít" neumí a Šimon aspoň živě koukal, poslouchal hudbu a brebentil do toho starostovi... no prostě sranda zase jednou ~t~

Hroši, o knížce nic nevím, zkoušela jsem hledat a nic ~a~

Ad studená sprcha - no mě by to asi taky položilo, ale manžel, jak se ráno neosprchuje (an závěr několik minut úplně ledovou), tak s ním nic celý den není... a jak já se neosprchuju vroucí (fakt se ze mě kouří, jak vylezu), tak se mnou taky nic není.. .takže Emču obdivuju! Snažím se Šimona taky trošku otužovat tak, že mu na konci koupání polévám (nožky) chladnější a zatím zvládá, jen vždy zatají dech...

Hroši, myslím, že můžš být úplně klidná, Hanka je tom vývojově určitě v pořádku, podle toho co píšeš (tabulková je) a věřím, že i děti, které nejsou "tabulkové" to jistě brzy doženou, každý má prostě své tempo a pokud to není nějak do očí bijící, tak se to srovná samo, pokud ano, tak vojtovka to jistí (ne že bych ji chtěla cvičit, to ani náhodou)... byla bych úplně v klidu.

Shan, ať je broučkovi už lépe... teď si jistě zažívá s tím vzduchem, ty alergeny taky ve vzduchu nepřidávájí ~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.