já ho dělám podle cuketky. Někdy vykyne tak, že tam jsou ta krásná oka, pod kůrkou bubliny, opravdu luxusní. Jindy nevykyne tak pěkně, ale pokaždý je dobrej, i když má trvdou tu kůrku. Ale naučila jsem se dávat po vytažení z trouby na něj ještě mokrou utěrku a změkne. Už jsem teda čtrnáct dní nepekla. Poslední kvásek chcípnul hlady a zplesnivěl a nemám čas si dojít na trh. Kvásek nezakládám, ale kupuju na trhu a pak rozmnožuju ten, takže mám luxusní hotovej silnej kvásek a rozmnožím ho tak na deset chlebů. Pak už dál většinou nejde. MŃam mlask, dostala jsem na něj chuť.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.