Ahoj,
já tu dlouho nebyla, ale dočteno mám poctivě, jen si nic nepamatuju.
Co nového u nás?
Dnes měl O. 8. měsíční kontrolu a má 7,15 kg a 66 cm. Hlava 44 cm. Dostal poslední Prevenar a bude teď na chvíli pokoj od očkování.
U nás je to s jídlem v pohodě. Začala jsem pomaličku po 6. měsíci. Dávám zeleninu v poledne a teď už i s masem a žloudkem, olejem... Dopoledne má ovocnou přesnídávku, odpoledne většinou taky a večer kaši na lžičku. Kaše dávám nemléčné s trochou Nutrilonu nebo mléčné do kterých přidávám nemléčné, aby to neměl tak sladké. A jak mu jedou. Nejvíc asi jáhlová od Alnatury, potom rýžová a osmizrnná. Párkát týddně mu přidáám do kaše trošku lepkové na zvykání.
Ale prakticky po každém jídle ještě nabízím prso na napití, po obědě si jen cucne. Zkoušela jsem vodu, ale tu moc nepije a je ochoten pít jen venku v kočárku, když prso není.
Někdo tu psal, že dává tvaroh a pribiňáky, tak to myslím, že je nevhodné v tomhle věku. Zatěžuje to zbytečně orgány.
Spí mi od 7 do dvou a ve dvě chce nakojit a spí do pěti. A to je každý den definitivní budíček, který jsem zkoušela posunout, ale nemám šanci. Je to ranní ptáče.
Užse konečně otáčí oběma směry a couvá, dopředu mu to zatím nejde.