Moje dcera je na tom podobně. Rozhodně ji nehodlám otrkávat podle představ starší generace. Dcera se potřebuje rozkoukat. Moje mamka u nás byla na návštěvě a malá potřebovala 2 hodiny u mě v náručí, než se nechala od ní pochovat bez breku. Pak se i chechtala. Myslím, že pokud takto malé (ale klidně i větší) dítě někdo jen tak bere, dítě z toho bude mít akorát trauma, ale rozhodně se neotrká. Naopak bude víc úzkostné a visící na rodičích delší dobu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.