Mab, věř, že může být ještě hůř.
Tchýně zazvonila v plánovaný den porodu mého 1. dítěte večer u našich dvěří a plakala tak žalostně, že jsem myslela, že ji snad spadly všechny hračky do kanálu......něco mlela, ale nebylo jí rozumět ani slovo....
Vzali jsme ji dovnitř a když se trochu uklidnila, tak z ní vylezlo, že mi domluvila příjem v porodnici, neb přeci ta a ta z toho a toho kolene v roce 1520 přenášela a nedopadlo to - takže mám všeho nechat a jít rodit do té porodnice.....
A stále usedavě plakala, že by se i kámen ustrnul.....
Samozřejmě jsem odmítla kamkoliv jet....plakala a štkala takhle ještě hodně dlouhou chvíli, až ji partner vzal za ruku a vyvedl se slovy, že jediné, co teď tak ještě můžu potřebovat je to, abych se začala nervit.....
A páč jsem byla asi přírodní úkaz, tak jsem přenášela bez asi 2 dnů 3 týdny - takže si dokážeš představit, jak to u nás vypadalao - někdy jsme i dělali, že nejsme doma - abychom nemuseli poslouchat, jak zabíjíme naše dítě tím, že nerodím, zrovna kdy ona si umane......
Nakonec mě můj doktor do té porodnice poslal se slovy : "Jestli neporodíte do pondělí, tak tam jeďte , oni už s vámi něco udělají!".....
No, po pár dnech udělali - po nevydařeném vyvolávání jsem naprosto v kjlidu a pohodě porodina sekcí zdravého velikého kluka.....a už to bude 11 let.......
.....a mmch.....i po těch 3 týdnech jim tam přišlo mé jméno povědomé a ptali se, že jestli jsem to já, co tam k nim volala ta babička.........TAK JSEM JI ZAPŘELA A ŘEKLA JSEM, ŽE TO NEJSEM JÁ, JÁ ŽE MÁM VŠECHNO PŘÍBUZENSTVO ÚÚÚÚPLNĚ NORMÁLNÍ.......
Jo, a tchýně......na kluka se byla podívat v porodnici, pak ho jednou, po dobu několika minut vozila v kočárku a pak si ho pravidelně bere na Štědrý den v podvečer a jdou na náměstí pro Betlémské světlo - toť vše.
Ale máme se rádi, to né, že né.......