Přidat odpověď
Lete, no ona mi zmáčkla jakoby dole ohryzek, zda to tlačí a bolelo to celkem dost a že to je ta štítka... nebo že se dělá jakoby knedlík v krku, to jsem myslela, že mám ze stresu, ale prý právě ve stresu to jen člověk ví vnímá... mě se pak u toho i vždy velmi zle dýchá, popadám dech... unavená jsem strašně, ne jen občas, ale furt...vlastně mám pcoit, jako bych snad nespala vůbec, rán ovstává ma jsem unavená, furt jsem říkala, že asi mám divný spánek, protože jakoby mi nic nedával, to je taky k tomu...
Bystrouško díky!!! No odufám, že nenaberu..Já za "mlada! byla hubená, pak jsem nabrala, prostě jsem byla hladová a furt jedla něco kolem puberty...pa kjsem byla ve stresu a zhubla během chvilky hodně kg, lae nejedla jsem... nejedla jsem nic a pak se učial jíst. a pomalu to šlo nahoru...a od Emčinýho porodu mi zhubnout nejde, dostala jsem se na váhu předtěhu s Hani, ale už tam zase nejsem, zase mám nahoře 2kg, od Emči mám nahoře 3kg... tak uvidíme...a zkoušela jsem cvičit a jíst jen udravě a nepomohlo to...i otíkám hodně, taky by to mohlo být tím... asi to mám delší dobu...
Hani vstala, musím jít...
Předchozí