| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky.Snad mě některá pochopíte a najde se někdo kdo bláznil jako já.Jsem ve 31tt,vše je okej až na tvrdnutí břicha,to mám ale od 20tt a vliv na čípek to nemá.Jde o to že mám strašný strach že mimčo v bříšku umře,zastaví se mu srdíčko nebo se uškrtí na pupeční šnuře~7~Ten strach narustá,je to hrozný ale nemužu se toho pocitu zbavit.Furt na to myslím.~a~Začla jsem se bát co jsem zjistila co jsem těhu ale říkala jsem si že po 1 tr.to bude dobrý a houbelec je to horší a horší~f~Musela jsem se aspon vypsat,přítel by to nepochopil.Tak díky za pochopení a za vaše názory~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.