susanah
a můj mladší nesnáší zpěv a básně...ve školce tohle prakticky protrpěl.... ve škole je rád, že toho je míň. HV nemá rád.
A loni nebo předloni se prostě nenaučil básničku. BYla to ten rok asi pátá...a pána to nebavilo.... dostal kouli , a že si to může příště opravit. Od té doby se teda básničky učí všechny...vystoupení přímo nesnáší.....taky by se dalo říci, že je trvrdohlavý.
já si jen myslím, že má svůj názor a za ním si prostě stojí.
Letos zase odmítl psát potupy sčítání a násobení pod sebe...ono mu to šlo sčítat prý rychleji z hlavy tak paní učitelce psal jen výsledky. Nejprve s ním měla řeč ona, že potřebuje,aby to tak psal.... pak já. Zdálo se, že pán to pochopil. ...apak, když měli v pracovním sešitě opakování. ona jim to zadala jako samostatnou práci...expert jí to donesl za půlku času a opět jen výsledky. S odůvodněním, že to je opakování a né písemka
No taky je asi tvrdohlavý, že jo.....
takže možná počítej do budoucna s něčím podobným.
Nebo se do krve s hádal u mojí mamky cestou na výlet s bráchou a babičkou, že nemá obratle....byl o tom tak přesvědčený, že tomu i věřil....(je to pár let)
jeho bratr mu když ho chce naštvat tak mu od té doby říká: ty můj bezobratlý živočichu