Kamarádka nám naservírovala ledovou kávu, kterou vytvořila pouze zamícháním rozpustného kafe Senzatione (teď nevím, jak se to přesně píše a nechce se mi jít se kouknout
) s ledovým mlékem a ledem. To se mi zdá divné, mám utkvělou představu, že se kafe musí zalít vařící vodou. Dnes jsem učinila svůj první pokus a postupovala jsem z nedostatku informací takto: do termosky jsem dala 4 lžičky (pro 4 lidi) rozpustného kafe, zalila trochou vařící vody, dolila trochou vody studené a mlékem, termosku zavřela a zakvedlala. Pak jsem to rozlila do sklenic, doplnila ledem a vrazila do každého kousek zmrzliny malaga. Všichni byli spokojení, také díky novým lžičkobrčkům, ale já tuším, že je ještě co zlepšovat. Poradíte nějakou vychytávku? Teda nehodlám kupovat žádné přístroje ani pytlíky s přeslazeným rádobykafem. Díky všem.