Dovolím si doplňujcí otázku. Jaký olej je nejvhodnější na smažení? Smažíme párkrát do roka, tak mě to moc netíží, ale i tak bych ráda věděla. Olivový olej používám doma často, ale na smažené řízky bych ho asi nepoužila, přece jenom ta chuť je dost cítit, zrovna na smažené klasice by mi asi nechutnala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.