| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

- "pokud jsem dobře četla,s útoky jste tu začal vy."

citujte prosím jeden jediný můj začínající útok, když mne z něj obviňujete

- "mezi tou spoustou je třeba i vyvolávaný porod."

Já jsem se vyjádřil k chybnému doporučení (Mgr Mrowetz ve zde zmíněném TV pořadu) sdílet lůžko při spaní a ke sdělení (Mgr Mrowetz v tomtéž pořadu), že vývoj probíhá na způsob dva kroky vzad a jeden vpřed. Nic jiného jsem nezmínil a k ničemu jinému nemíním debatovat. Mé sdělení mělo za cíl varovat před oním doporučením případné čtenáře. Co z toho váš spolek činí za hádavou pavlač, to je čistě vaší věcí, byť i typickou.

- "Proto nechápu,proč vás pobouřila odpověď MM,když navrhla matce společné spaní."

Prvně mne nic nepobouřilo, kor ne od MM, která je mi lhostejná zcela, podruhé nepsal jsem o společném spaní (a na rozdíl mezi cosleeping a bed-sharing jsem poukázal), kdežto jsem upozornil na chybné doporučení a nabídl jiné, bezpochyby kvalifikovanější než to od MM.

- "Sám víte,že pravděpodobnost náhlého úmrtí je velmi nízká a přistoupím li na vaši argumentaci,vzroste tímto o nějaké promile?"

jednak nemíním ani očekávat ani hodnotit co se stane, když Vy přistoupíte či nepřistoupíte na něco, to ani hodnotit nelze, jednak pokud byste byla matkou kojence a přistoupila nikoli na mou argumentaci, kdežto na doporučení AAP, bezpochyby tím pravděpodobnost SIDS nevzroste, kdežto se sníží

- "Myslím,že paní doktorka odpověděla víc než rozumně."

nevím kterou doktorku míníte a tak ani nevím, jak odpověděla a nač

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.