Ahoj holky. tak u nás ve čtvrtek horečky, takže jsme fičeli k doktorce. Nafasovali jsme antibiotika na angínku, opět musíme foukat i ten druhý inhalátor. V noci začal z ničeho nic strašně plakat a nebyl k utišení, to se opakovalo další noc a i odpoledne...no mám pocit, že poroste zoubek...všechno kouše....teploty už jinak nemáme. koukala jsem do deníčku Terezky a té začal růst zoubek akorát a za 14 dní druhý a ke všemu měla úplně stejně angínku, ale ta jí měla s horečkama...Ještěže jsem jim zavedla deníčky, alespoň můžu srovnávat. Bobci jsou každý úplně jiný. Malý je jedlík a Terezka zas byla akční....
Ve středu jdeme k zubaři...poprvé
no jsem nervozní za ní, že jsem to tak zanedbala...jedna zubařka nás odmítla, že to je moje vina a že jsem tam měla být před 4 lety....takže to bude mazec....vím, že jsem to zanedbala, ale jedna známá zubařka říkala, že u mléčných zubů to je pouze estetická vada nic víc...ona má totiž naražené přední zoubky, ty se jí obrousili a napraskali jí další, takže to je tak, že nemá jedničky a dvojky...takže se bude asi trhat...nafackovala bych si, ale s tím už nic nenadělám...no každopádně budu muset hned nahlásit i Péťku
jdu si lehnout a číst si
ráno nás čeká školka