Přidat odpověď
No, ja tatarak miluju, ale po dobu kojeni jsem si ho teda odpirala, protoze i kdyz na nej chodim do tech nej podniku, tak preci jen jiste riziko nakazy svalovcem a podobnyma breberama byt muze.
Syn ho prvne ochutnal v cca sesti letech, tj v dobe, kdy jsem jeho sestru prestala kojit a dohanela jsem tatarakovy abstak. Nevim, cim to bylo, ale mela jsem na nej silenou chut porad, takze jsem si ho davala nekolik mesicu tak 4x tydne - v nasi oblibene restauraci uz mne znali a vedeli, ze se nemusi ptat a rovnou ho donest. Micham si ho nejradsi sama a jim ho zasadne jen s nasucho pecenym chlebem, mastnou topinku nepozru.
Dcera ho zatim nejedla, protoze o nej neprojevila zajem, ale jinak bych ji ho klidne dala - jsou ji tri. Syna taky extra nenadchl, takze jsem i nadale jedina z rodiny, kdo ho ji. Manzel by si ho nevzal, ale statecne se mnou do tech restauraci chodi.
Předchozí