| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Amarelo, ale takhle jsem to nemyslela. Však taky píšu, pokud mi síly dovolí, že se samozřejmě postarám.
Může nás potkat cokoli. Rodiče mohou zůstat jen ležet, nebo onemocnět duševně a na takovou péči nevím, jestli bych měla síly a prostředky.
Tak nějak počítám, jelikož je mezi námi rozdíl 20 let, že budu v důchodu, až rodiče už opravdu nebudou moci.

Jen jsem chtěla říct, že jsou rodiče, kteří vážně nemůžou každému dítěti dát půl milionu a víc do začátku. A přesto to jsou dobří rodiče a nezaslouží si odložit někde v ústavu. Na druhou stranu jsou rodiče, co dají dětem miliony, ale vztah s nimi nevytvoří žádný.

Tudíž jsem chtěla říct, že vztah rodiče-děti, by neměl být o penězích.
Péče ve stáří ale samozřejmě na penězích záleží. Mám to zažité jak z domova, tak z práce (pracuji se seniory)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.