Tak jsem našla recept v italštině, snad je překlad správný. 125g mandlí 125g ml. cukru 1 bílek Použít buď mandlovou mouku nebo spařené oloupané mandle dát na 1-2 hod do mrazáku, jinak se při mixování uvolňuje olej, což je nežádoucí. Musí se umixovat co nejjemněji. Mixovat se lžící ml. cukru. Těsto vypracujeme rukou na stole (jako na těstoviny)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.