Přidat odpověď
Všem moc děkuji za rady.
Jinak synovi se hranice nastavit snažíme - ale on je nedodržuje, neustále je porušuje a nevíme jak na něj zapůsobit, aby je dodržoval - nemá v pokojíčku už TV, DVD přehráváč anid alší věci, které měl moc rád - je mu to jedno. Věci, které ségře zničil samozřejmě musí zaplatit - má našetřené peníze u babičky, takže jí je bude muset dát - opět je mu to jedno. Vážně nevím jak na něj :-/
S tím věnováním jsem to myslela tak že se věnujeme jak jen to je možné - manžel více, je více doma - já odjíždím ráno, vracím se v 7 večer. On je 2 týdny doma ve 3hodiny, týden pak je celý pryč - to ho právě musí vyzvedávat dcera a jak to bude příští rok až budeme bez družiny, bohužel vůbec nevím.
ADHD - máme diagnostikované na základě vyšetření na neuro, pak chodil do PPP na sezení - vloni a více nic - nic nám nedoporučili a já nevím co dál s tím? Nemám žádnou zkušenost.
Manžel byl dnes ráno ve škole za třídní učitelko a jsou domluvení že tam přijde v pondělí odpoledne. Ona kontakt na jednu psycholožku má, byli jsme u ní vloni s dcerou - popravdě mě osobně ale nijak skvělá nepřišla, dcera pak chodila k psycholožce ve škole
Předchozí