Přidat odpověď
monty, nevim, kolik jsi mela v zivote celkem partneru (nekoho s kym bydlis, chodis, mas vazny vztah), ale porad zminujes jen cca 4: manzela, ktery byl nejaky vysinuty a navic lempl, a pak zenateho milence, ktery byl dominantni a jesitny, takze nesnesitelny a neperspektivni....pak si jeste vybavuju prvniho manzela, ale o nem si pamatuju jen to, ze byl o dost starsi a pil....a pak kamzika, ktery je o x let mladsi (bylo mu uz aspon 30?) a nema s partnerskymi vztahy zadne zkusenosti
melas nekdy nekoho normalniho? zhruba stejne stareho, ktery chce normalni rodinny zivot s detma a spolubydlenim a neni pritom zenaty s nikym jinym (ale pritom uz nejake partnerky mel)? nebo Ti takovi kluci pripadaji prilis obycejni a nudni? (ja vim, napises, ze ne)
vis, ono neni na vyber jen mezi typy, jake jsi uz mela....existuji i jine typy...ja neznam ani tebe ani kamzika, ale kamzik je mi lehce protivny a pritom to ani neni jeho vina...treba hleda ne PB, ale holku, ktera nema deti ani manzelskou minulost, protoze on je jeste "cisty" a mlady a "nezkazeny"
proste neomezuj sve vnimani jen na tyhle typky....ja mela vaznych znamosti asi 6 vcetne spolubydleni a krom nich nepocitane dalsich vztahu, takze fakt uz vim, co mi vadi a nevadi...a i kdyz sem chodim fnukat, tak soucasny partner nema vetsinu z toho, co mi na tech predchozich vadilo
Předchozí