Líného rodiče jsem si koupila nedávno. Řada myšlenek se mi líbí, ale některé mi přijdou tak stupidní, že jsem vážně uvažovala, že tu knihu půjdu vrátit.
Já jsem šťastná jako blecha, že žiji DNES a ne dřív. Neskutečně mě dere opěvování údajně úžasné minulosti a hnusné současnosti.
To, jak se konkrétní ženy mají, není nutně dáno ani tak dobou jako takovou, ale jejich konkrétní situací a hlavně schopností se prosadit. Ony i ve velmi patriarchálních společnostech se najdou (a vždy se našly) ženy, které tvrdě vládnou celé rodině a dovedou si to zařídit tak, že kolem nich všichni panáčkují nebo se jim minimálně klidí z cesty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.