| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Než odpluju do Skotska, ještě si neodpustím jednu (ano, hnusnou a malichernou a trapnou, ale taková už jsem já, a nikdy jsem to neskrývala ~y~) poznámku pro Monty a Royu:

Neurologové A. Karni a L. Underleider prokázali, že náš mozek má schopnost kompletně změnit své prosítování a vytvořit nová neuronová spojení na nových místech, POKUD SE PO URČITOU DOBU ZABÝVÁME NOVÝMI MYŠLENKAMI nebo novými věcmi. To znamená, že když budeme určitou dobu trénovat části mozku, které dosud ležely ladem, MUŽEME, MUŽEME, MUŽEME!!!!! (a ne, že "nemůžeme"!!!) v budoucnu prožívat úplně jiné zkušenosti. Začneme-li myslet novým způsobem, tedy pozitivně, můžeme si zaktivovat nové nervové buňky. Když k tomu ještě navíc přestaneme nějakou dobu věnovat pozornost negativním myšlenkám, může se náš mozek kompletně změnit. Závěr: pocitům štěstí se můžeme NAUČIT.

Jako jasně že je pohodlnější nonstop ve všech tématech na Rodině ~n~ a svádět to na "já za to nemůžu, páč mám syndrom".

Znovu tady opakuju: KDYBY doktoři, kteří vegementně tvrdili, že JÁ se nemůžu už nikdy vyléčit, neb "přece mám tu nevyléčitelnou chorobu", nekecali a radši mě LÉČILI (míněno, neléčili tělo, ale DUŠI!!!!!!!), mohla jsem si ušetřit 10let opravdu hnusnýho života a rozpadlý manželství. Nevím, jestli vůbec nějaký nevyléčitelný choroby jsou (nebo jsou všechny jen "blbě léčený"), ale FAKT jsem alergická na paušální "nemůžu/nedá se" a pod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.