| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jenom by me zajímalo, jestli když mu vysvetliš, co říkat a dělat nemá, jestli mu rekneš, jak to dělat má? Moje dcera třeba brala bráchovi hračky a různě ho nutila ke hrám. Říkání, jak to nedělat, nepomohlo. Pomohlo až když jsem ji vzala za ruku a šli jsme bráchu spolu poprosit o hračku, vyměnili třeba za jinou, poprosili o hru a on, světe div se, spolupracoval. A podobně jsem postupovala i u dětí cizích. Prostě jsme tam třeba spolu šli, když jsem viděla, že se to mamince nebo dítěti nelíbí, představila jsem ji stylem- ahoj, já jsem ... Můžu si prosím půjčit ... Zahrajem si ... A když dítě odmítlo, dceru jsem odvedla, že to holt musíme respektovat. Už ví, tak to neřešíme. Ale pomohlo to víc než zákaz, že takhle ne. Nemáme okolo moc starších dětí, neměla to kde odkoukat. A čekat, že si na to přijde sama, mi přišlo zbytečně dlouhé a mohlo by se to právě různě zvrtnout, jak sama píšeš. Doma si můžete hrát divadlo nebo cvičit scénku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.