Přidat odpověď
ahoj, mám dotaz ohledně pufovaných chlebíčků zn. Racio a jiných, takových těch "polystyrénů". Dáváte to dětem? Moje děti to mají dost rády, máme je doma pořád v zásobě a beru to s sebou ven a na výlety jako sváču, nebo když jen tak chtějí mezi jídlem něco malého zakousnout... ale hlavně starší syn (4 roky) si toho teď zvykl jíst docela kvanta - tak 5-10ks denně, zhruba. Snažím se střídat různé druhy - rýžové, pšeničné, s kukuřicí, se sójou, a pak nepufované takové ty žitné, pohankové, grahamové a jiné chlebíky, neviděla jsem v tom problém (kromě toho, že se tím všude šíleně nadrobí). Ale manžel odkudsi dotáhl informaci, že to prý zase tak moc zdravé není a ať to dětem radši nedávám, nebo ne v takovém množství. Ale nevím, co je na tom teda špatného? Mně to přijde lepší než třeba sladké piškoty nebo něco jiného. Klasické pečivo děti zase tak moc nemusí, ale jinak jedí normálně celkem všechno. Díky za reakce.
Předchozí