| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty a...............máš právo (já, kdokoliv jiný), to někomu vymlouvat?
Případně, můžeš se pokusit mu to předhodit, jako námět k zamyšlení, ale já si nejsem jistá, jestli má kdokoliv nárok vyvozovat z toho nějaké závěry.

Já peču, protože se mi chce, uznám to jako vhondé a výhodné a nemám k tomu zásadní odpor...................ale někdy je výhodné péct z hlediska udržení stávajících, nějakým způsobem (nejen ekonomickým) výhodných vazeb.

Jsem tak trochu a někdy i dost, asociál, který umí být sám, jednou za měsíc, nebo taky rok, si vyrazím do města, podívám se na lidi a zase zalezu do ulity a když mě zavrhne kvokající skupina sousedek, pravděpodobně si toho jednoduše nevšimnu a protože si toho nevšimnu, zavrhování jako trest ztrácí svůj smysl a jestliže to nemá smysl, nikdo to nedělá.
Jenomže to nemůžeš předstírat, kupodivu, jak jsou lidi navenek a na první pohled otupělí, tohle dokážou odhalit bezpečně a s jistotou.

To platí i o partnerských vztazích, já oficiálně nic nemám, já si vážně můžu tak akorát sbalit igelitku a kartáček na zuby a paradoxně, pro mě je to výhoda, můžu svobodně odejít, pro jiné je to svazující a znamená to závislost.
Nebudu se přetahovat se svým partnerem o dítě, protože se o něj dokáže postarat stejně dobře, není co řešit = odpadá předmět vydírání.

Ne že by to hrozilo, je to pustá teorie, ale paradoxně jsem to já, kdo drží ruku na prameni - mně stačí se rozhodnout.

Vesměs je to o závislosti - na automatech, na alkoholu, na společnosti na..............čemkoliv, včetně vlastní potřeby - zachraňovat, milovat, být milována, nebo mít někoho alespoň na tom gauči i za tu cenu, že se o něj podělím - s lahváčem, milenkou, automatem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.