Já teda nevím.
Petka tady už několikeré téma popisuje,jak to u nich chodí,chcete přesvědčit i ji,že je to o.k?Že její rodina je jako každá jiná?Ne není,ona to naštěstí ví,otázka je co s tím udělá.Nejde o postavení a nejde o peníze,jde o to,jak s tím kdo naloží a bohužel oni jsou typická ukázka jak ne,pro mě teda určitě.Za sebe říkám,že bych se postavila pánu manžílkovi už daleko dřív,v určitém okamžiku to musí žena udělat,jinak ubližuje svému dítěti.Pro mě je to stejné jako když někdo týrá dítě,tam už se ta žena postavit musí,tady jen mrzačí duši,tak je to asi lepší,já bych to nedovolila.A už vůbec nemluvím o tom,kdo stojí na druhé straně,kolik dětí už Mikoláš mohl trápit a jak třeba bylo jim a jejich rodičům.Provalily se za poměrně krátkou dobu dva případy,ale to nemusí a asi ani není všechno.A hlavně,to že se to stalo podruhé,znamená,že to co Petka podnikla se úplně minulo účinkem.Proč?Zřejmě malý Mikoláško ví,kdo doma rozhoduje a že ,maminku je slušné vyslechnout,ale pro moudrou radu půjde k tatínkovi .Altruane to napsala přesně,jak se na spisovatelku sluší,žádná zášť tam nebyla.