| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prepáčte, že stále otravujem, ale mi to dnes nedá, potrebujem to zo seba dostať. Zbadala som totiž na synovi ďalší rys jeho povahy, ktorý sa mi nepáči.

On vie citovo manipulovať. Nedávno sme mali konflikt pre tie obedy - syn si vždy mohol vybrať, či chce jesť v škole alebo doma, keď mu nechutilo jedlo, ktoré mali v jedálni, nahlásil mi to, odhlásili sme obed a ja mu navarila.

V poslednom čase sa zvykol chodievať do pizzerie. Vrchoľom bolo, keď mali odpoledné vyučovanie, no Mikuláš s kamarátmi išli cez pauzu do mesta do reštaurácie a zabudli sa u rieky, na školu sa vykašlali a M. mal na karte o 26! eur menej.

Dala som mu zablokovať kartu a povedala som, že ma sklamal. Keď som mu to hovorila, sedeli sme pri telke, výnimočne všetci spoločne a mali sme Lumen, lebo som pozerala omšu. A ten kňaz povedal niečo o smrti, na čo sa M. zaliali (počas mojho kázania) oči slzami a povedal, že v podstate sa na smrť teší, že sa Boha nebojí, že chce do neba za Ľudim...

no, kartu mal samozrejme odblokovanú a ocko ho tíšil do polnoci tým, že mu šepkal láskyplné slovká, pár hodín potom, čo volala triedna učiteľka, že boli za školou...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.