| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, já hlášení budu dávat zítra, jsem zědavá... Em měla 69cm a 7500g v 8měsících, jsem zvědavá na Hanu...

jdu vyvařovat, žemluvka s jabkama a tvarohem, píct bůček a dělat slaný závin, muž jede dneska do neděle na barák, tak aby měl jídlo a něco si nechám doma pro sebe...

Hana jí avent pohárek 180ml na 2x... snědla by možná víc, ale já ji prostě furt dávat víc nemůžu...no přestala jsem dával jogurt, má te´d denní i několikadenní kadění řídký a jogurtem to není, tak furt nevím, zda zuby... U Emky jsem věděla, měla vždy 40horečky... Teď si hana vynechala kojení kolem půlnoci, tak kojím 3x...

a taky předevčírem jsem se shodli s mužem a zkusily to, předehra super, ale samotný styk auuu..i on říkal, že to bylo jak se "školačkou" :o) no hooodně úzká, nedostal s...tak snad budeme zase brzo zkoušet...mě by se ntiko a tělísko zatím nevyplatilo :o)

tak já jdu na vaření, krásný den, u nás konečně neprší od včera!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.