Ve víru poporodních událostí jsem úplně zapoměla poděkovat všem těm milým a trpělivým lidem, kteří nám dělali průvodce porodem a pomohli mi přivést na svět syna Vojtíška. Jsem moc ráda, že existují tyto stránky a že tak mohu poděkovat svému ošetřujícímu lékaři panu MUDr. Žižlavskému za péči v těhotenství a pomoc při porodu a panu MUDr. Šulovi za sešití. Chtěla bych také pozdravit a povzbudit porodní asistentku paní Dvořákovou a popřát jí brzké zvládnutí všech těch "papírů", "postupů" a "procedur", aby se mohla co nejdříve stát pevnou oporou všem rodícím maminkám. Můj největší a nejsrdečnější dík však patří porodní asistentce paní Dočkalové. S nevšední trpělivostí a obrovským citem mě provázela celým porodem. Její schopnost vcítit se do toho, co právě prožívám a povzbudit v pravou chvíli je vskutku obdivuhodná. Vážená a milá paní Dočkalová, děkuji. G. Kabelková
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.