Pak máš cvik a jsi zvyklá na disciplínu, to je trochu výhoda. Já se to učím a jde to, ale ubírání mlsot v podobě uzenýho masa, škvareček, anglické slaniny pod masíčko... například mi dost vadí. Dám si, ale krotím to, takže do špaget carbonara prostě jeden plátek anglický a jen s vajíčkem atd.
To zadarmo zbytečně rozmazluje. Moje spalování bylo naprosto fantastický, chodila jsem jíst i v noci a nebyla jsem líná rozmrazit i kotletku a hranolky k tomu. Celá čokoláda žádný problém.
A ještě jsme s klukama v práci závodili, kdo sní k vepřový víc knedlíků. Rekord mám asi 9.
No a ejhle, to vydrželo do pouhých 33-ti, pak jako zlom a najednou jsem začala nenápadně nabírat, protože co rok to 3 kg, tak jsem si říkala pohoda, šatník stejně měním tak nějak průběžně, ale když už došlo na 2 velikosti, už mne to zarazilo. No a je z toho přes 20 navrch.
Pořád jen dvě velikosti, výchozí byla 38, teď mám 42, ale začíná tlačit, svině
, takže jsem se před 14-ti dny vrhla do boje.
Ten věk je v tomhle dost důležitý faktor. P.S. také jsem sportovec spíše rekreační, i na tom tedy pracuji, ono to tělu neublíží, ale ty režimový změny fakt bolí.