Takovou postavu abych byla úplně spokojená jsem neměla snad nikdy, bývala jsem štíhlá a jednu dobu spíš vychrtlá, prsa jak lentilky pod kobercem. A nic jsem, proto nedělala, Taky proto jsem s věkem přibrala a teď bych potřebovala alespoň 10 kg dolů klidně i víc. Ale všechno zlé je k něčemu dobré, alespoň v relativně pokročilém věku mám alespoň nějaká prsa.
Jedna známá pravda, i když to neplatí absolutně" ale udržet štíhlost v mládí je většinou mnohem jednodušší než ve vyšším věku. Díky metabolismu i díky jinému životnímu stylu. A velikost 38 považuju za ideální
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.