Přidat odpověď
Díky všem za postřehy i za tipy.
Jo ruce, ty se mi samo opálí z procházek a ze zahrádky, jde mi hlavně o nohy a třeba dekolt, Nosím většinou dlouhé kalhoty a i když mám 3/4, tak ty lýtka se z procházky stejně neopálí kdoví jak. Ani mě nenapadlo, že bych měla předtím dát peeling nebo tak, ale logicky to zní, tak to nesmím zanedbat.
Jo a ještě poddotaz, na obličej používám krém s UV, makeup jen pod oči, spíše výjimečně když někam jdu. Tak se chci zeptat, jestli používáte i na obličej a krk třeba, jak se ty opalováky chovají třeba u obočí nebo kolem vlasů, abych nebyla za exota kdybych se někdy odvážila to zkusit, protože v regálech jsem viděla především krémy na "gesicht", existují i takové jakoby ubrousky... značku nevím, jen jsem na to koukala co vlastně je k mání.
Jinak ono porcelánová pleť na mladé hezké holčině vypadá opravdu líp než na ožilkované a vystresované matce s kruhama pod očima, tož asi tak.
Jinak se mi samo nelíbí ty přehnědlé přesolárkované primadony, co občas potkávám, co je moc, je moc, ale přirozeně hezky hnědá pleť je podle mě prostě hezčí ... ale souhlasím, že je to věc vkusu.
Předchozí