Ahoj holky,i my se snažíme o mimi a zatím nic,taky pořád jen slýcháme " nechte to na přírodě ",ale Vy co se snažíte, víte moc dobře jaké zklamání přijde každý měsíc,když to dostanem :-( například včera, zpozdila se mi menstruace o dva dny / mívam to přesné )a můj přítel byl uplne naměkko,že by to mohlo vyjít, pořád mně hladil po bříšku a byl šťastný.Já jsem cítila, že to dostanu, tak jsem se mu to snažila nenápadně vysvětlit, že to ještě není ono.. v noci jsem to dostala.Můj přitel to vzal, že příště to určitě vyjde...Já hltám na netu každou radu :-),takže zkusím i prstíčkovou metodu :-)pokud máte nějaká podobné problémky / mně je 31.let, jsem rozvedená a bezdětná / napište o mi prosím dejte vědět, kde si Váma můžu pokecat.Ráda bych si se někým podělila a radial se jak na to.Moje kamarádky, většinou děti mají mně se to bohužel po nevydařeném manželství zatím nepodařilo a pořizovat si miminko bez partnera na to nejsem dostatečně silná.Teď mám skvělého přítele a snažíme se a snažíme a zatím nic :-( teším se na pokec .S.
Předchozí