ahoj.umrela mi maminka je to asi 3tydny a uplne stebou sdilim tvoje pocity ...moje nejlepsi zabava je ted sedet a cumet do zdi nebo do okna.Mam 26let a 4letou dceru porad si rikam jak moc ji tady budu jeste potrebovat.a co tak hrozneho jsem provedla ze mi ji ten nahore musel vzit?pred 4rokama mi vzal sestru a ted mamku....taky se vsude snazim smat a ze je vse v poradku a to me strasne vycerpava pak prijdu domu a jen becim...sama sebe se ptam kdy uz konecne todle vsechno zkonci?jak dlouho to bude jeste bolet? clovek citi tak strasne prazdno...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.