Leni, vidím že se vyznáš... tak se ještě zkusím doptat. Teorie o tom jak se spalují cukry a tuky a jak jsi psala, to se mi líbí a má to hlavu a patu. Jen jsem si už jednou říkala, co to tělo udělá, když jedu v aerobním pásmu dýl než 60 minut. Když nemá cukr ze svalů a ani mu ho nedodám během aktivity v jídle, co bere ? Je to už špatně a mám si něco dát ??? Jen pro představu, občas si dávám 25minut intenzivní posilování(tak trochu intervalový tréning) a pak ještě třeba 45minut na rotopedu. Jedu v kuse tím pádem přes hodinu. Nebo když běžím 10km, tak to pomaličku dávám tak za hodinu a dvacet minut, tep držívám pod 150. Co to tělo pak ke konci dělá ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.