Většina řemeslníků chce jen peníze a práce je už nezajímá...Zda to udělali dobře, nebo špatně,hlavně ,že mají prachy!!!Barák sme stavěli celý svépomocí jen na střechu jsme si pozvali odborníky :D Udělali to špatně a když jsme to reklamovali tak nám řekli ,že to udělají až z jara (takže jsme si asi měli nechat pršet do baráku) tak jsme se naštvali a šli si to s nimi vyřídit...Byl tam naštěstí jeden schopný a řekl ,že nám to přijde předělat...Nakonec to tedy dobře dopadlo ,ale ty nervy už nechci nikdy zažít (ikdyž netrvali dlouho). Můj chlap je také živnostník a dělá ve firmě a o víkendech si dělá své kšefty, chce si to postupně rozjet sám a opravdu se snaží..Vždy když jdeme okolo nějaké nové fasády tak hned kouká jestli to mají správně a popřípadě nadává co tam zkur... :DDD A můžu říct,že ho tohle táhne dooost dobře dopředu a věřím ,že bude mít jednou svou malou firmičku ,kterou budou všichni chválit :D Nedávno jsme šli také kolem jednoho baráčku a to už i já z dálky poznala ,že je to udělané opravdu hrozně - začínám už si také všímat
No a nakonec jsme zjistili ,že to dělal vyhlášený zedník od nás z města...No takže to byl ten tip živnostníka, který si udělal jméno a pak to už fláká..Doufám jen,že ten můj bude pořád tak šikovnej a spolehlivej ,protože to znám z vlastní zkušenosti
Když to někdo dělá a ví ,že si tím vydělá slušný peníze tak proč to nedělá pořádně,je to přeci jeho jméno...