kdy se mění hlen a čípek po proběhnuté ovulaci? trošku tápu. teploty od ms 36.6 11dc 36.5 1.pozitivní test(obě čárky stejné barvy) čípek naklonění ven -jako ke vchodu pochvy a otevřený , hlen bílek 12dc 36.4 2.pozitivní test(obě čárky stejné barvy) čípek stejný, hlen také jako 11dc 13dc 36.5 3.pozitivní test(testovaci je tmavší barvy než kontrolní čárka) čípek stejný hlen bílek ,ale slaběji než den předtím 14dc 36.5 4.pozitivní(obě čárky stejné) čípek zakloněný do zadu, hlen krém
poradte mi zda už ovulace byla .děkuji mě teplota po ovulaci leze nahoru pomalu a je fakt, že ted poslední dny jsem děsně zmrzlá-je možné, že ta teplota je i proto tak nizká? a ovulace už byla,když se čípek a hlen změnil?děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.