asi jo, já jsem mu řekla že o tom kdy bude brát léky si rozhodnu sama a to tak že já ho znám a vím jak reaguje a on jako lékař mi může poradit v medikaci a předepsat ji a spolu musíme spolupracovat..protože spousta věcí se dá ovlivnit nebo naučit bez toho aby tu medikaci děti měly, bohužel ve škole na soustředění ji potřebuje..
já jsem slyšela i dobré i špatné názory, někdo je s ním spokojený a někdo ne..kdyby byli všichni nespokojeni asi těžko by u něj byl takový nával, já si myslím že z většiny těch názorů píšou hlavně ti kteří nemají zkušenosti s psychiatry, nechápou problém dítěte a nedokáží ho správně interpretovat a tam potom naráží..další skupina jsou rodiče kteří nejsou s diagnozou smířeni..i takoví jsou
..já ho hodnotit můžu i z toho pohledu kdy jsem za tím stolem seděla a on řešil vážný případ předávkování, viděla jsem jak jemu z toho bylo a taky znám rozpis léků co dal nám a vyloženě mi řekl že na vyšší dávku by se nerad dostal a jako poslední mi řekl že pokud by se choval nějak jinak než normálně-stres, deprese, úzkosti, tiky atp máme ho okamžitě kontaktovat protože na každého působí léky jinak..podle mého názoru dělá první poslední aby pomohl nejen rodičům ale taky dětem..nevím jaké zkušenosti s ním má Jibi, neznám ani její děti(něco málo jsem četla na dámě ale z toho nemůžu nic usuzovat)..
já už nedoporučuji nikoho..od toho tady je naše slavné spc a at se dámy laskavě starají