| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jj, množství lidí na malém prostoru je nepříjemný samo o sobě. K tomu pak přičti hluk který všichni vydávají (jsem na hluk cíťa, pro mě nápor na nervy), pak to, že třeba ani neuvidíš to, proč jsi tam vůbec šla (anebo málo/rychle/jinak než jsi chtěla), plus frustrace z toho všeho..... mě to taky vychází že bych se nejradši rozbrečela.... Kor kdybych se předtím třeba hodně těšila.

Takhle jsem se nechala vypéct letos v dubnu (ten poslední víkend co bylo vedro k chcípnutí), na pohádkový les Českým rájem - aneb co by člověk kvůli dětem... žeáno, je hezky, "oni" tam maj program, "bude se jim to líbit", budeme mít jakože pohyb na čerstvým vzduchu - čili takováto akce splňuje asi 11 bodů z 10ti v rodičovských představách o "kvalitně" stráveném dni s dětmi. No už svozové autobusy od vlaku mě měly varovat (a to že byl našlapaný tak, že ještě hlouček lidí musel zůstat a čekat na další bus), a pak regulérní had lidí hemžící se celou cestu před/za/okolo nás, pochopitelně dětí spousty ale nad očekávání horší byli ti rodiče a jejich výlevy které chca/necha člověk vyslechne pokud někde pochoduje tělo na tělo..... No nějak jsme to absolvovali a i dětem se to kupodivu docela líbilo, až na závěrečnou cestu vlakem á lá Indie (našlapaný vagon div lidi nevypadávaj okýnkama - ČD pochopitelně nezklamaly a spoj neposílily, proč taky, krásná sobota a plánovaná turistická akce přeci není důvod). Ovšem zpětně sama sebe nechápu proč jsme to po začátku nevzdali a nevyrazili nějakou boční pěšinkou někam jinam, stálo mě to celé hodně sil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.