taky to mám doma...malá fiflí...budou jí 4... lakuju jen bezbarvým, max třpytky nebo kytička... Ale dostala mě včera... Byly jsme na průvodu- Kmochův Kolín. To znamená pro mě dechovka-uf a jedna mažoretka vedle druhý...Ale protože to je jedna z mála akcí, co tu je, tak se prostě každoročně chodí. Mažoretky fakt nesnáším a ze zkušenosti i těch holkách nemám valné mínění...obvykle z nich cítím postoj: Já jsem mažoretka a kdo je víc?! No a naše drahá dcérečka skoro brečela, že chce být taky mažoretka a mít šatičky a hůlku... No potěš! Ani já ani manžel z toho nadšený nejsme...zkusíme převést pozornost jinam...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.